Разликата във възрастта

astrology-fans

Може би сте обърнали внимание, че хора родени под несъвместими зодиакални знаци, могат да се разбират съвсем добре и обратното: тези, за които се предполага, че би трябвало да живеят в хармония, всъщност може постоянно да се карат. Това не е учудващо, тъй като освен зодиакалните съзвездия, много други данни оказват влияние върху съдбата на човека. Така например, човешките отношения много зависят от възрастовата разлика между партньорите.

Бракът или деловото сътрудничество не е най-добрият вариант за хора, родени в една и съща година. Тоест, ако двамата партньори просто се събират вечер, за да гледат телевизия, разликата в годините (т.е. липсата й) няма да им пречи особено. Но за лидерите тя може да се окаже убийствена – партньорите постоянно ще се изпречват на пътя един другиму.

Разлика от 1 година – способства заработването и натрупването на пари.

С тези, които са по-млади или по-стари от вас с 2 години, можете да забравите мечтите си за забогатяване, но чувствата ще са много силни и ще има възможност за духовно развитие. Жалко, че такива съюзи не са особено дълготрайни.

 

Коя е най-благополучната разлика в годините?

 

За най-благополучна се смята разликата от 4 години. Можете смело да действате, да започнете общ бизнес или да заминете на пътешествие.

Разликата от 6 години като че ли е най-неблагоприятна. С такъв човек едва ли ще успеете да постигнете хармоничен съюз.

Възрастовите разлики от 3, 6, 9, 12, 15 години се смятат за критични – хората постоянно си носят изпитания. Такива съюзи се основават на борба и интриги.

Много хармонично се развиват отношенията между хора, при които разликата във възрастта е 8 години. Такъв съюз дава увереност в утрешния ден и позволява творческото начало да се прояви пълноценно.

Още по-благоприятна е разликата от 16 години – партньорите идеално се допълват един друг. Това е отлично съчетание за хора развиващи се, стремящи се към самоусъвършенстване. Само отказът от движение напред може да доведе този съюз до крах.  

Ако разликата е 5, 10 или 15  години, връзката е кармична. В такива съюзи човек изплаща дълговете на рода или свои дългове от предишни превъплъщения.  В такава връзка по-лесно е на по-младия партньор, неговите кармични задачи са изначално по-леки от тези на по-възрастния. Разбира се, сред тези съюзи няма да се намерят прости и хармонични, но пък те помагат в избора на жизнен път, способстват за духовното развитие и за преодоляването на комплексите.

Разлика от 11 години предполага съюз, изпълнен с неочакваност. Възможно е именно с такъв партньор да изпитате неземно щастие, да напишете бестселър или да спечелите милион. Но със също толкова възможно е и да проиграете всичко.

Съюз, в който встъпват хора с възрастова разлика от 13 години, не обещава лек живот. Но ако не се боите от трудни ситуации и се стремите към духовно преобразяване, това партньорство е точно за вас.

Хората, разликата между които е 7 или 14 години, събирайки се заедно безкрайно усложняват живота си. Съзнателно или не, партньорите ще привличат всевъзможни негативи в съюза си. Не се изключват измяна и предателство. Всъщност, тази възрастова разлика е идеална за тайна любовна връзка.