Риби 2016

astrology-sign-libra

С ентусиазъм и чувство за реалност бихте могли да постигнете големи успехи през 2016

 

Надеждността и яснотата под влиянието на Сатурн и Юпитер са вашия личен ключ към успеха. Освен това с Марс е важно да не оставяте неизползвани възможности – не се бавете, а ги хващайте. Със сигурност няма да съжалявате за своята ангажираност.

 

Любов

Притежавате печеливш маниер. Нептун и Плутон ще ви направят през 2016 особено чувствителни и чувствени. Сатурн обаче показва, че ежедневието ви е обхванало. Поемете инициативата, внесете нов импулс в любовния живот – така ще върнете романтиката и в дългогодишните връзки. Особено лесно ще ви се отдава това през февруари, защото тогава Венера и Марс ще имат подкрепящо влияние. Необвързаните сега дори биха могли да се влюбят! През март и април вашето съкровище трябва да показва много разбиране, защото ще бъдете толкова напрегнати, че ще остава много малко време за усамотение. От юни ще бъде възнаграден – копнежът за (физическа) близост е голяма и ще го покажете. Съвместните проекти от всякакъв вид са под благоприятни звезди с Венера и Марс. През август ще се съмнявате в себе си и своята интуиция – често няма да знаете на кого бихте могли да се доверите и кой е честен с вас. Няма да искате да се разочаровате и ще ви бъде трудно да се откриете. Важно е да не се затваряте. Говорете за чувствата си и тогава всичко ще се изясни. От края на септември ще се увеличи самочувствието и ще имате смелостта да се доверите. Това ще сближи отново вас и партньора ви и така ще преживеете хармоничен завършек на годината.

 

Работа

Възможно е през 2016 да преосмислите някои неща и да се напаснете към нови обстоятелства. Ще отнеме малко време докато се ориентирате под влиянието на Сатурн и Нептун, но в крайна сметка ще се почувствате много добре с промените. Първо ще върви добре на работното място. От март ви очаква малък спад на мотивацията, работното ежедневие се очертава да бъде наистина трудно с Меркурий, Венера и Марс. От май до август ще се изискват доста усилия, но ще ги прилагате с удоволствие, защото ангажираността ви ще се отплати. Преди всичко през юни и юли, но също и от ноември ще трупате точки с креативните си идеи. Двата най-добри месеца за отпуска са август и септември. Точно сега нещата ще вървят бавно. По отношение на финансовите въпроси се изисква далновидност. Под влиянието на Юпитер, Нептун и Сатурн ще съжалявате, че сте преследвали краткотраен успех. Сравнявайте цените и условията преди да подписвате договори. Ще имате добра възможност за пари през март, защото тогава Меркурий и Венера ще преминават през вашия знак. През юни, август и септември трябва да бъдете пестеливи, а от октомври ще ви върви отново нагоре.

 

Здраве

През 2016 трябва да има много свеж въздух и движение за вас. Затова си отделете повече време за креативните хобита и следвайте интересите си в изкуството и културата. Това са вашите чудни оръжия срещу спадове в настроението! До края на февруари Марс ще ви даде повече от достатъчно енергия за нормално ежедневие и активно свободно време. От март до края на май трябва да се глезите повече – уелнес, масажи, както и посещения на сауна. През лятото ще бъдете във върхова форма. Никое препятствие няма да бъде твърде високо за вас, ще се справяте с всяко предизвикателство. И няма да изоставяте своите собствени потребности – отлично! Август и септември са идеални за отпуска и уелнес. Колкото по-отпуснато прекарате през този период, толкова по-добре. От октомври благодарение на Венера и Марс няма да имате причини да се оплаквате.