Хороскоп за месец май – Риби

astrology-zodiac-signs-what-they-tell-us

Какво ще си се случи през май месец според хороскопът Ви?

 

Любов

Любовта и фамилиарното отношение ще се изявят по много хубав начин. До 23 май чувствеността и уюта ще бъдат под особено добри аспекти. Ще се разбирате отлично със своя любим и трябва да използвате периода за дългосрочно планиране. От 24 май ще е важно да внесете повече разнообразие и гъвкавост във връзката и семейното ежедневие.

 

Работа

В работата сега ще работите много бързо. Ще постигате поставените си цели с лекота и ясни концепции. Но също и удоволствието няма да пострада – просто правете бизнес срещите в любимия си ресторант. Финансовото състояние ще бъде доста стабилно. Едва от 24 май биха могли да се появят спадове, ако действате импулсивно. Не изключвайте ума си!

 

Здраве

През идните седмици ще трябва да носите различни и противоречиви влияния и техните въздействия под една мишница. Ще ви се иска да подхождате към всичко спокойно и отпуснато. Това ще подкрепи вашето здраве и благосъстояние. Но постоянно ще се конфронтирате със ситуациите, в които ще трябва да реагирате бързо. Спортните занимания биха могли да предоставят добро пространство за упражнение.