Хороскоп за месец май – Козирог

astrology-zodiac-signs-what-they-tell-us

Какво ще си се случи през май месец според хороскопът Ви?

 

Любов

Ще може да се наслаждавате на живота, уединението и на това да бъдете заедно през идните седмици, защото наред с Венера, Слънцето и Меркурий образуват хармоничен тригон към вас. Чувствеността, уюта и вътрешната близост са на дневен ред! Също така плановете, които касаят далечното бъдеще също са под благоприятно влияние от звездите. С Марс от 27 май нещата ще потръгнат и в еротично отношение.

 

Работа

В работата всичко върви по ваше желание и според уговорените процеси. Позицията ви би трябвало да е относително сигурна, заплатата добра, а екипът обигран. Въпреки рутината е възможно да изникнат дребни грешки до 22 май. Проверете дали сте си записали правилните числа и дати. Сега ще управлявате много добре финансите си. Проверете дали не може да предприемете някакво подобрение, актуализиране или обновяване на осигуровката си.

 

Здраве

Ще се чувствате балансирани, жизнени и енергични. Слънцето ще ви подсилва до 19 май, но планетата на енергията Марс ще запълни всички липси от 27 май. Амбицията ви ще се повиши. А също и повишената ви спортна ангажираност ще стимулира оптимално здравето, без да се претоварвате. Ще усвоите перфектно този начин на балансиране!