Там, където винаги е есен

Иън О’Конъл е известен писател на любовни романи. Той е млад мъж, изключително привлекателен и талантлив, и се радва на почти съвършен живот. Сгоден е за красивата Одри, но това не му пречи да си ляга с всяка по-сексапилна жена, която среща по пътя си. Според него любовта с главно „Л“ не съществува в живота, а само в романите, които пише.

Всяка есен Иън се оттегля от лудешкия живот на Ню Йорк и отива в самотната си къща на Кристъл Лейк, където в уединение се отдава на писането. Но в отчаяно търсене на вдъхновение, което за пръв път го е изоставило, той среща Елизабет Салая – нежна блондинка, с която бързо се сприятеляват. С трепет той очаква появата ? всеки следобед, обсебен е от нея и я превръща в главна героиня на романа си.

Иън е смутен от силата на чувствата, които го връхлитат, но Елизабет крие голяма тайна, заради която ще се опита да го отдалечи от себе си. И ще го принуди да започне да се съмнява във всичко, в което твърдо е вярвал дотогава.

В шумния Манхатън, въвлечен в горещата надпревара на двамата кандидати за Белия дом, пътищата на Иън и Елизабет ще се пресекат отново. Ала сред интриги и амбиции, заплашващи да разклатят устоите на висшето общество в Ню Йорк, животът на двамата ще се промени не заради друго, а защото ще трябва да се изправят срещу собствените си чувства и страхове.

За автора:
Анхелес Ибирика определя себе си като обикновена жена, която обича природата, спокойствието и животните. Живее в провинцията и се радва на любовта на двете си деца. Много обича да чете, а още повече да пише. Читателите определят стила ? като красив, чувствен и поетичен.