Хороскоп за месец май – Стрелец

astrology-zodiac-signs-what-they-tell-us

Какво ще си се случи през май месец според хороскопът Ви?

 

Любов

В момента сте толкова горещи, че вашето съкровище не само може да се стопли на вас, но и почти да се опари. Темпераментът ви е добър, за да внесете енергия в любовния си живот. Не пропускайте целта в ежедневието и не планирайте уговорките за цялото семейство, не се месете във всичко. Намеренията ви сигурно са добри, но не са в съгласие с останалите. Упражнявайте се по-добре в открити разговори, толерантност и доброта.

 

Работа

Имате страхотни идеи и желание за голям бизнес? Защо не! Няма да ви навреди обаче да погледнете критично на новите си намерения или да говорите с някой неутрален човек, преди да инвестирате време и пари. Някои от идеите ви може би изобщо не са реалистични. Освен това финансовото ви състояние ще намалее значително. Затова май месец не е добър за взимане на кредит.

 

Здраве

Планетата на енергията Марс ще преминава през вашия зодиакален знак и ще ви дава много сили. Няма да бъдете лесно победени, защото оптимизмът ви постоянно ще печели. Спортът или друг вид движение ще спадат към седмичната ви програма. Отлично! Внимавайте да не се претоварвате, а пазете физическите си граници и не запълвайте календара.