Наливните парфюми – аналози на оригиналните

жена се пръска с наливен парфюм

Много жени и мъже желаят да сменят аромата на парфюма си според повода, сезона, времето и дори настроението си. Междувременно обаче класическите маркови парфюми са скъпи и не всеки може да си позволи нов аромат едва ли не всеки ден. Не са редки и случаите, когато след неколкократното използване на такъв парфюм се оказва, че това изобщо не е нашето ухание.

Благодарение на страхотните наливни парфюми ще решите този проблем. Те са по-достъпни от оригиналните, но не по-малко качествени, а малките бутилки позволяват да си закупите няколко наведнъж, за да ги използвате в различни ситуации.

Щом наливният парфюм е дело на реномирана марка, той ще ви осигури аромат с дълготрайност, сравнена с марковите аналози.

По какво се отличават наливните от оригиналните парфюми?

Въпреки че има хора, които все още подхождат с недоверие към наливна парфюмерия, в пъти повече са нейните почитатели, чийто брой продължава непрекъснато да расте. За това допринася и обстоятелството, че предлаганите наливни парфюми онлайн са изключително разнообразни. Може да изберете предпочитания аромат в различна разфасовка според желанието си за малък или по-голям флакон. Освен това ще го получите в красива опаковка, което е чудесна опция да го превърнете и в оригинален подарък.

Този тип парфюмни води излъчват уханието на марковите си аналози, но разликата е, че съдържат във формулата си консистенция от оригиналния аромат. Концентрацията на парфюмните композиции е висока – до 18-22% и имат трайност, варираща от 8 до 12 часа.

Едно от големите им предимства е, че в сравнение с оригиналите са по-достъпни, без да им отстъпват по нищо с характеристиките си. Технологията им на производство е също толкова строго контролирана, а повечето производители използват висок клас есенции, доставени от Франция и притежаващи необходимите сертификати за качество и безопасност.

Кои аромати са най-често срещани при наливните парфюми?

За да ухаем скъпо, невинаги струва много. С наливен парфюм, вдъхновен от брандове като Dolce&Gabbana, Carolina Herrera, BY, Donna Karan, Kobako, Gabriela Sabatini и редица други великолепни имена, може да се постигне над 90% прилика с оригиналния и да се остави същото впечатление.

Независимо за какъв аромат става дума – за мъже, дамски или унисекс, наливният парфюм ще предложи невероятно ухание със своите цитрусови, дървесни, ориенталски и други изкусителни аромати. Доверените производители съчетават в специалните си формули съставки, придаващи десетки различни нотки като портокал, бергамот, ванилия, мента, кехлибар, кардамон, джинджифил и прочее.

Бъдете сигурни, че носейки предпочитания аромат от наливния аналог на марков парфюм, присъствието ви ще остави страхотен почерк навсякъде, откъдето минете. Великолепният и траен аромат, който освен това е изключително изгоден, е елегантен завършек към всяка ежедневна или официална визия.

Не е нужно да подхождате с недоверие към наливната парфюмерия, защото при нея няма компромис с качеството и следва любимите аромати на водещи брандове. Достатъчно е само да изберете и изпробвате желания продукт за един ден, за да се убедите в достойнствата му. В случай че ваш фаворит е определен марков парфюм, закупувайки аналога му, ще си направите прекрасен подарък, който ще ви струва по-евтино, а ще ви донесе същата радост и приятно усещане.