Колко време се пие колаген Допелхерц

Колко време се пие колаген Допелхерц

Колаген Допелхерц идва в помощ на съединителната тъкан, която изгражда огромна част от опорно-двигателния апарат. Хидролизираният Допелхерц колаген се усвоява далеч по-лесно, създава по-висока биологична активност и се постига по-оптимален ефект при употреба. Това позволява да се осигури повече субстрат, с който тялото ви да заздрави, подсили и направи ставите по-еластични.

Включително, колаген за стави Допелхерц съдържа още и витамин С, и хондроитин, витамин D, микроелемента мед. Хондроитинът отговаря за подобряване на функцията на ставите, тъй като участва в тяхното изграждане, особено при възстановяването им. Витамин С създава по-добри условия да се синтезира колаген естествено в организма. Освен това, обаче, той действа и като антиоксидант. Подобрява функцията на ставите и костите. Микроелементът мед позволява още по-отлични ефекти за съединителната тъкан при прием на Колаген Допелхерц. Той прави кожата по-еластична и въздейства благоприятно върху нормалната пигментация Витамин D, от своя страна, взима дейно участие в здравето на костите и мускулите и благоприятства функцията на имунната система.

Течен колаген Допелхерц

Течният колаген на тази компания идва в удобни и лесни за употреба ампули, които позволяват грижа за кожата, ставите, костите, имунната система и антиоксидантните сили на организма. Той се усвоява по-бързо и по-ефикасно, създава по-благоприятни условия за здрави, силни и подвижни стави.

Допелхерц колаген бюти

Този продукт е специално проектиран така, че да се погрижи и за здравето ви, и за красотата ви. Неговите съставки включват множество видове продукти с различни дейности в организма. Целта е да се подобри здравето на съединителната тъкан, което има пряк ефект върху красотата. Особено върху красотата на кожата. Недостигът на колаген прави кожата отпусната, груба и нееластична. Снабдяването с достатъчно продукти, които подобряват функциите на съединителната тъкан, означава, че можете да възстановите красотата си.

Колаген за стави Допелхерц

Естествено, съществуват и специално формулирани видове колаген за стави. Тяхната цел е една основна – да подобрят симптомите от страна на опорно-двигателния апарат. Обикновено това са възпаления, дегенеративни състояния, травми или интензивно натоварване в ставите, придружавани от болка, оток, скованост и ограничение на движенията. Съответно, този тип колаген въздейства благоприятно върху посочените симптоми и ви позволява да откриете тяхното решение в краткосрочен и в дългосрочен план.

Прием

Колагенът на тази компания, идващ във флакони, е с количество 30 индивидуални флакона, всеки по 25 милилитра като обем. Приемът на колагена се извършва еднократно дневно – по един флакон, като преди да го използвате, трябва да разклатите добре флакона. Може да се приема без вода. Използването му в период от 4-6 седмици означава постигане на оптимални резултати. Ако през това време, обаче, не забележите намаляване на симптомите или те дори се увеличат, тогава е нужна консултация със специалист. Колагенът на тази фармацевтична компания е специално проектиран и създаден, но не служи за заместване на медикаментозното лечение или на здравословното, разнообразно хранене. Той дава ефект след сравнително кратко време, но за забележими резултати е оптимален период от месец до месец и половина.