Под каква луна си родена? 4

the-moon

Продължение на статията Под каква луна си родена? 3

 

Лунната година не отговаря на календарната. Да се намери каква е била позицията на Луната в деня на раждането изисква няколко пресмятания.

 

Ако сте родена под пълна луна: организация и прелъстителност, но внимание за депресии.

 

Тя крие под добродушния си вид учудващо чувство за организация и сръчност, които често са тълкувани като кариеризъм. Пълната Луна както показва нейното име има кръгло добродушно и усмихващо се лице, и предизвиква доверие. Всред пълните Луни се набират най-добрите тайни агенти, най-добрите играчи на покер и най-отблъскващите бизнесмени. Пълната Луна никога не е затормозена от скрупули. Угризенията й са чужди. Голям реалист, тя е обърната повече към бъдещето, отколкото към миналото. Егоцентрична, нейната чувствителност е премерена. Пълната Луна, спокойна на вид,  яростно мисли за своето щастие и не го оставя на случайността. Тя толкова се старае, че почти винаги има успех. Избягва до колкото може губещите партии.  Употребява принципа „целта оправдава средствата“ и в това отношение действа безогледно. Това държание й позволява да задоволи всички свои амбиции.

 

Външното й спокойствие маскира силен вкус към удоволствията на живота. Лакома, тя може да стигне до крайност. С това рискува да си навлече неприятност. Понякога тя може да бъде много дисциплинирана, ако смята, че играта  го изисква. Пълната Луна има общителен вид. Понеже е общителна тя може да се налага и да налага своите мнения. Тя е много убедителна когато поиска. С удоволствие се занимава с политика, но въпреки, че е полезна, нейното влияние не е много голямо. Рядко искрена, тя успява да прелъсти тълпите чрез твърдения в които самата тя не вярва. Всъщност тя се съмнява във всичко и има силен дух. Тя може да бъде безмилостна понеже се подиграва на нещастието на околните, но учудващ факт, нейната деконцентрация в тази област често възцарява мир около нея. Във всеки случай,  сигурна в своето превъзходство тя не забелязва нищо. Не се доверявайте на скромния и вид особено когато ви ласкае: това е ирония. Очарователна по своя вид „добро и просто момиче“ или „смел мъж“ Пълната Луна може да бъде прелъстителка или отблъскващ Дон Жуан. Не се устоява на нейния чар, ако тя си направи труд за това. Случва се да се влюби, но тя не е привлечена нито от семейния живот,  нито от предаността, освен  ако тази преданост не й струва нищо. От друга страна Пълната Луна не е сантиментална. Ако обичате разходките по Лунна светлина и любовните писъмца по-добре е да нямате работа с нея.

 

Сексуално е рафинирана. Има големи нужди и излишъците не я плашат. Чувството й за мярка не може да ограничи нейната дейност (освен ако не следва Драконов режим). Случва се да бъде заинтересувана в тази област от  всичко, което предизвиква любопитството й.

Да наблюдава кръвното си налягане.

 

Обикновено интелигентна, тя може отлично да използва своите качества за да се измъква от най-лоши ситуации. Безполезно е да се играе тънко с нея – рискувате да загубите всички удари. Пълната Луна никога не е доверчива. Тя не вярва даже на сянката си. Тя постига почти винаги това, което поиска.

 

Повече критик, отколкото съзидател, Пълната луна не е „артист“ в най-общия смисъл на думата. Тя има сигурно артистично чувство и може да подбира хубави мебели и разни неща с голяма ценност. Тя печели и харчи пари. Много добре си прави сметките. Не се хвърля във финансова операция, освен когато е добре планирана.

 

Съдбата и: Чувството й  за организация прави Пълната луна господарка на съдбата си, с изключение на това, което се отнася до поколението й.

 

Да се внимава, защото най-малкото камъче може да наруши равновесието: тя не е защитена от депресивни състояния, особено когато е родена в точния час където Изкачващата се Луна започва да слиза.

 

Отношение с другите: Пълната луна може да направи добро семейство с втората четвърт, която ще има заслугата да понася егоизма й. Четвъртата четвърт може да й бъде полезна. Може лесно да ръководи Новата Луна. Всеки контакт с Руса Луна е неблагоприятен. Съюзени,  две Пълни луни са непобедими.

 

Неблагоприятни периоди: ако вие сте Пълна луна не започвайте никаква работа, нито любов през затъмнение, или Руса луна. В двата случая рискувате да пропадне това, което сте предприели, даже да стигнете до депресивно състояние. Слизащата Луна също не е благоприятна. По време на първата четвърт и на Новолуние можете да предприемете със сигурност вашите най-скъпи проекти.