Хороскоп за месец май – Водолей

astrology-zodiac-signs-what-they-tell-us

Какво ще си се случи през май месец според хороскопът Ви?

 

Любов

В любовта е възможно да се появят някои напрежения заради влиянията от Телец. Ще се чувствате притиснати и ще трябва да успокоявате реакциите на ревност от страна на партньора, ако сте сами на път. Също някои членове на семейството ще се нуждаят повече от вас, което ще ви създава стрес. За съжаление няма да мине без компромиси. Утехата ем че от 24 май Венера ще събуди нови любовни чувства.

 

Работа

Имате конкретни намерения и ще искате да ги реализирате. Знаете как да решавате сложните задачи и не се отказвате да търсите решение. Спрете този упорит начин на работа, за да спестите време и енергия. От 20 май някои неща ще ви се отдават с лекота. За финансите също ще имате щастлива ръка. Преди това би било по-добре да затегнете по-силно колана.

 

Здраве

Слънцето в Телец ще бъде до 19 май в напрегната позиция спрямо вас и ще ви прави по-раздразнителни заедно с Меркурий и Венера. Вероятно ще искате да бъдете по-бързи, от колкото бихте могли сега. Нищо чудно, защото тези аспекти ще ви действат блокиращо, а в същото време Марс ще ви кара да бъдете изключително активни. Под тези влияния е особено важно да намерите здравословен баланс при всички физически натоварвания.