Зодии и подаръци

zodiac-signs-and-gifts

Остават само около 20 дена до настъпването на  коледните и  новогодишните празници. Подаръците са съществена част от празниците. Обикновено те ни карат да се чувстваме щастливи и когато  са закупени с внимание и стремеж да ни се харесат  са още по ценни. Разбира се ние  всички имаме  различни вкусове, но спрямо астрологията  може да се определят 12 типа условно разделени типажи, които  ще ни помогнат при избора на подарък, който да зарадва половинката. Удоволствието от направеният подарък е двойно, когато  видим как заблестяват  очите  на този, за когото сме го купили. Сега ще ви предоставим няколко съвета какво предпочитат  като цяло представителите на различните знаци. Походете керативно към подаръците и не задължително да се съобразявате с характеристиките на зодията, ако смятате  че те  не отговарят  на изискваният  на любимия човек. Добре е обаче да имате зодиакален ориентир:

Овен

Истината е че овните е много лесно да бъдат зарадвани. Те по принцип са много емоционални и се радват открито на всеки жест към тях (дори подаръкът да не им е токова по сърце). Овните обичат да правят подаръци и да харчат значителни суми за тях. Те предпочитат да подаряват и е възможно въобще да забравят, че и на тях им се полага подобен жест. Овните обичат всичко ярко те все пак са огнен знак. Те обикновено обичат светлината– ще ги зарадват е ако им подарите красив свещник с цял набор свещи(предимно в червено). Чантичка, несесер в ярки цветове, портмоне ще ги накара да се засмеят като деца. Ако ви е нужен по- сериозен подарък то обърнете внимание на това, че овните обикновено са много активни- всичко което е свързано с движението, спорта, успеха. Всичко, което им напомня за действие и победи ще ги накара да се усмихнат от удоволствие В това число ако си позволите да подарите на един  овен карта за басейни, спорт или  някое друго спортно занимание ще улучите в десетката. Като  цяло овните са много спонтанни и  благодарни  при получаването на подаръци и не умеят да крият емоциите си, така че бързо ще разберете дали сте учили в целта.

Телец

Те са едни от най- здраво стъпилите на земята знаци. Те самите са практични и предпочитат подобно отношение в подаръците. Вероятно сте забелязали  у тях  влечението към разкоша, скъпите и ценни вещи. Те умеят да ценят подаръците и  много внимателно и грижливо се отнасят към тях. И е възможно да установите, че все още държат на масата си  миналогодишния ви подарък. Като цяло обаче телците  не могат да излязат от идеята, че подаръкът освен да бъде практичен  може и да доставя просто удоволствие. За тях  най- добре е подаръкът да съчетава тези две неща (разбира се има и приятни изключения). Така, че ако искате  наистина да накарате един телец да оцени и да се зарадва на  скъпия ви и ценен подарък  трябва да посетите антикварят или изберете  нещо, което по късно  може да бъде оценено като антикварен предмет-скъп и стилен. Ако все пак искате да бъде нещо друго заложете на парфюм (телците са много чувствени и мат много развито и  тънко обоняние), но винаги се постарайте да разберете какво обичат, защото към новите  и непознати неща те се отнасят  враждебно.

Близнаци

Ако дружите с близнаци ви е ясно, че те са пълни с приятели и познати и дружбата за тях е нещо естествено. Те особено много ценят  оказаното внимание, докато самият подарък не е толкова важен. Важното за близнаците  е изненадата-неочакваната радост, възможността да се учудят отново. Близнаците са интелектуални по природа и ако сте забелязали, че обичат да четата- една книга ще направи добри впечатлени за подарък. Голямата част от живота си прекарват  в разговори по телефона и няма да сбъркатер, ако   им купите  нов телефон. По- добре да е мобилен, за да е неограничен достъпът  му до разговори, а така ще подарите и на себе си връзка с любимия за цяла година.

Рак

Като цяло раците са домошари. Мъжете особено е малко вероятно да ви зарежат просто така без причина, което ги прави добри партньори. Те обаче са любители на техниката, особено тази, която е скъпа. Техниката  може да е всякаква дори и битов уред. Най- добре да вложите в DVD, уредба със къпа surround система и много части. Независимо от факта,че раците обичат  скъпоструващите техно-уреди е възможно да сгреете сърцето им и с нещо доста по – евтино- хубав халат и  удобни топли чехли така също ще ги накарате да се усмихнат. Раците често са като децата те много обичат играчки-потърсете  нещо, което ще ги заиграе поне за няколко дена. Каквото и да им подарите те ще благодарят поне няколко пъти  без излишни емоции, но никога няма да покажат пренебрежение към подаръка ви.

Лъв

Лъвовете обожават  подаръците и ги приемат с царско великодушие.Едва ли ще дочакате  благодарствени думи, защото по принцип на лъвовете е трудно да  се угоди. Лъвовете са придирчиви, обичат разкошните неща, обикновено на известни фирми и просто някакво подаръче, което би ободрило представителите на други знаци тук няма да мине. Веднага ще познаете,че подаръкът  не е този. Ако ще подарявате подарък на лъв добре помислете и не отлагайте за последните дни покупката, защото ще сбъркате. Лъвовете (особено мъжете) обичат аксесоарните принадлежности-разбира се скъпите. Скъп часовник ще ги накара да ви се усмихнат с благодарност Понякога представителите на тази зодия с увличат по спорта и тогава вашето решение ще е по- леко, но не забравяйте само маркови  неща.За лъвовете  не е важно дали нещо ще им служи, важното е да им хареса.

Дева

Девите са много старателни да създадат семеен  уют. Те искрено се стараят да  направят семейният живот удобен, но  някоя дребна грешка може да ги изкара извън кожата им.Рационалността и удобството са техни принципи. Като цяло  на девите е трудно да с е угоди,защото те имат собствена представа за нещата и искат  всичко по  и около  тях да съответства именно на нея. Не приемат чуждите идеи за света и за тях  най- добре е да  подарите нещо практично и красиво-шикарна риза, блуза, елегантни  обувки. Подаръкът трябва да е универсален и да не се отклонява от цветовете им   в ежедневието Когато  започнат да носят  нещата, които сте им подрили трябва да сте наясно,че сте успели с подръка.

Везни

Общо взето  ви е провървяло, ако  имате везна  до себе си- те са приятни, мили и сговорчиви и най-важното готови на компромиси заради любимия. Везните  ще  се отнесат с възторг  към всеки подарък стига той да е от вас-те като цяло обичат подаръците и дребните изненади   без повод.Това, което наистина ще зарадва везните са разкошните луксозни неща- красив и скъп  кожен портфейл, чанта, аксесоар към  работното място или колата  или пък бижута. Везните държат  на външния си вид и всичко, което ги представя в  тяхната разкошна светлина ще бъде оценено- дори и ако това е аксесоар към имиджа им. Единственото условие е да е луксозно везните мразят евтиния изглед и въобще евтиният И важното е да знаете, че както и да ви погледне една везна при подаряването на подаръка, той е оценен. Ако се постараете да вложите лично чувство и партньора ви е везни ще останете  очаровани от неговото отношение по празниците.

Скорпион

Няма да е голяма тайна, ако знаете, че скорпионите са много сексуални. Това означава, че съответстващ подарък ще е добра идея. Ако изберете  подарък намекващ за еротика това ще погъделичка егото на скорпиона- бельо, еротичен филм, играчка от секс магазина. Скорпионите са чувствителни към  миризмите и ценят  много  парфюмите, които имат по– високо съдържание на феромони. На тях е способен да им въздейства просто един полъх от парфюм, за да ви пожелаят. Разбира се ако им подарявате парфюми забравете за свежите аромат на цитруси и виолетки. Търсете тежки миризми с аромат на мускус, канела и т.н. не очаквайте  скорпионите да ви благодарят чистосърдечно  те  не го могат- всеки подарък колкото и да ги радва ги притеснява. Често скорпионите се чувстват  неудобно и не успяват да благодарят, но за тях  може да е много важен и ще го усетите по интимните им знаци  към вас.

Стрелец

Със стрелците е лесно да се общува и винаги може да намерите общ език. Те искрено се радват  на всеки подарък и понеже са много любознателни ще се зарадват и на нова книга. Но ако наистина искате да ги зарадвате  подарете им пътешествие. Много удобно е това да се случи  за Нова Година. Изберете си  дестинация, която не е обичайна- екзотичните страни ги привличат, но ако нямате пари и разходка до някое приятно място ще ги зарадва много. Възможно е и те сами да предложат да се включат парично в пътешествието Ако зарадвате стрелец можете да бъдете сигурни, че непременно  той ще ви се отблагодари и то много скоро.

Козирог

 Ако вашият любим човек е  от тази зодия можем да ви поздравим, защото  те обикновено не са способни на предателство. Това отношение обаче те изискват и към себе си. Козирозите са много логични и е добре подаръците за тях да  бъдат избирани  много основателно и прецизно.  Всеки предмет, който ще им служи дълго е за предпочитане часовник, мобилен телефон, портфейл, бижу. Като всичко това трябва да отговаря на набор качества. Бурните  аплодисменти от подаръка няма да видите, но козирогът ще го използва токова, че да преглътнете липсата на овации. Освен това непременно ще ви накара да се зарадвате  на  неговия подарък, защото той ви познава добре и вече е решил какво искате. За козирозите  личното отношение  и грижата е най- важното.

Водолей

Общуването с водолеите  не винаги е просто. Но пък е много лесно да ги зарадвате. Този знак  по- добре от всеки друг разбира от техническите  новости, но това, което трябва да разберете е кое го интересува най- много. Те ще оценят  всяко внимание, но ако е техническо ще бъдат и благодарни- нов мобилен, плеър, дори  само модем  може да ги накара да засияят. Те обичат  нещата да се ползват. В същото време  водолеите за много любознателни, те обичат да са информирани почти за всичко и често много четат. Тях не можете да ги удивите с новина, но можете да им дадете достъп до нови измерения и те ще ви се отблагодарят. Имайте предвид, че подаръците, които те правят  са спрямо техният свят и е добре ако искате  нещо да им го кажете направо иначе е възможно да получите това, което те харесват за себе си.

Риби

Рибите  са много романтични и вероятно не винаги ви е ясно какво се случва. Можете да бъдете сигурни обаче, че каквото и да изпитват към вас то  е чувствено и нежно. Често  представителите на тази зодия са много музикални и ще оценят всеки подарък, който е свързан с това от диск, до билети за концерт  на любимата им група. Всичко което им напомня за романтика ще ги зарадва. В това число романтична вечеря на приглушена светлина, неголяма изненада и малък но избиран подарък ще ги зарадва.  Главното е да почувстват  искрена грижа за себе си и тогава ще получите така характерните за рибите– трепетно-романтични подаръци.