Бизнес подарък – изненадайте корпоративните си приятели за Коледа

корпоративни подаръци, бизнес подарък

Изборът на подарък за Коледа за близките и семейството често е много труден, а какво остава, когато същата процедура следва да приложим за своите клиенти, служители и/или партньори?

В следващите редове ви даваме идеи за избор на бизнес подаръци. Споделяме ви защо този подход е важен и обобщаваме 3 причини защо да се заемете с тази задача отрано.

Подарък за успех в бизнеса – какво по-добро време от Коледа?

За установяването на правилните партньорства, привличане на клиенти и задържане на добрите служители компаниите инвестират време, усилия и пари. Със сигурност не бихте искали те да отидат на вятъра.

Направете подарък за успех в бизнеса като инвестирате в подготовката на практични и стилни брандирани подаръци за бизнес партньори. Това е идеален начин да им благодарите за добре свършената работа през годината, както и да им кажете, че цените съвместната си дейност и ще разчитате на тях и занапред.

Не по-малко важен жест е и към служителите ви. Покажете на подчинените си, че цените техните усилия. Дългите часове, прекарани в офиса и трудностите, през които работещите за вас са преминали през последните дванадесет месеца, не са били напразни, когато в края на годината екипите ви бъдат изненадани с подходящ подарък.

3 причини да се заемете с избора и подготовката на коледни бизнес подаръци колкото се може по-рано

Краят на годината е един от най-натоварените моменти за много бизнеси, без оглед на това колко са големи или в коя сфера на дейност са позиционирани. В този ред на мисли, колкото по-рано се заемете с подбора и подготовката им, толкова по-добре. А колкото до причините да го направите навреме, вместо да чакате последния момент, обобщаваме ги в следващите редове:

  • Напрежението може да ви изиграе лоша шега и да не успеете да подберете най-практичните бизнес подаръци за клиенти и/или бизнес партньори;
  • Спокойствието при подбора на брандирани подаръци дава добри резултати – портфолиото от продукти, които могат да бъдат брандирани, е много широко, проучете възможностите отрано;
  • Спестявате си нерви и вероятност поръчката ви да се забави и/или да липсват наличности – много компании правят коледни бизнес подаръци, затова, за да си спестите евентуални липси и/или забавяне, планирайте подготовката им сега.

Идеи за бизнес подаръци за всеки

Брандираните корпоративни подаръци отдавна не се ограничават само до химикалки, органайзери и тефтери. Не че те са по-малко полезни от други, но тук бихме искали да насочим вниманието ви към една категория по-нестандартни бизнес подаръци.

Бизнес подарък за мъж

Особено популярни и обичани от господата са различни практични комплекти от луксозни бизнес подаръци. Ето и няколко идеи за бизнес подарък за мъж:

  • Сетове с портфейл, визитник и ключодържател;
  • Брандиран луксозен тефтер и/или папка с химикалка, поднесени в красива опаковка;
  • Комплект от поставка/калъф за лаптоп с различни отделения и приспособления и много други.

Подарък за бизнес дама

Широко е и разнообразието от бизнес подаръци за жена. В каталозите на рекламните агенции ще откриете немалко идеи за луксозни бизнес подаръци като:

  • Бизнес органайзери – и господата, и дамите днес използват лаптопи и ред други смарт устройства – помогнете им да ги организират по най-добрия начин със стилни бизнес органайзери;
  • Стилно дамско портмоне – какъв по-практичен подарък за съвременната бизнес дама;
  • Луксозни дамски чадъри, шалове, шапки и ръкавици и много други полезни бизнес подаръци за жена.