Диамантите – добри приятели ли са

 

Наталия Гуркова: „Диамантите не са най-добрите ми приятели!“

Наталия Гуркова, Мис България 1998, е специален гост в последния брой на Coiffure Beauty за 2014 година. В интервю за списанието красавицата разказва как се е променил животът й след титлата и защо се е отдръпнала от светския живот в последните години.

Най-голямото богатство за Наталия не са диамантите, а семейството и децата й. Тя споделя, че в това отношение е по-консервативна, дори традиционалист. За нея двама души първо трябва да сключат брак, а след това да се появят и децата, което може би не се вписва в днешния начин на живот. 

Със съпруга си са заедно над 10 години, като дълго време са живели на семейни начала. Дъщеря им е вече на 5 години, а сега Мис България се грижи за сина си, който е на година и половина. Трудното в брака е всекидневната борба за баланс, а той се постига с компромиси и от двете страни.

Спокойният живот за Наталия е вътрешно усещане, което човек сам си изгражда и поставя граници докъде трябва да се навлиза в личното му пространство. Формулата за щастие на красавицата е, че човек трябва да има работа, семейство, приятели, забавления – от всичко по малко или от всичко по много; трябва да има баланс между здраве, кариера и семейство – те са взаимосвързани и допълващи се.

Формата си Наталия Гуркова поддържа с тренировки, дори и през бременността, здравословно хранене и определен хранително-двигателен режим, който за нея се е превърнал в начин на живот. Тя не пие и не пуши, не яде тестени, сладки и пържени храни и не консумира месо, набляга на зеленчуците, плодовете, рибата и други морски продукти.

В декемврийския брой на списанието ще се срещнете още със скандалната блондинка Албена Вулева, канадецът Клод Камо, печелил неколкократно състезанието за фризьори Goldwell Color Zoom, който разкрива някои от тенденциите в цветовете за следващия сезон. И още – как да се погрижим за косата си през студените месеци с няколко ценни етерични масла; няколко уникални предложения за прически, подходящи за предстоящите празници и вечерни партита, както и страхотните прически от шоуто Contradiction на фризьорите Рени Илиева, Вили Боршукова и Асен Налбантов.