Теглене на кредит онлайн от вкъщи – възможно ли е?

мъж тегли кредит онлайн

Светът днес е не само динамичен, но и в много отношения – несигурен, поради което за всеки от нас може да възникне неотложна нужда от пари. Бавните и сложни процедури по изтегляне на кредит от банковите институции неимоверно затрудняват получаването на необходимите средства. В подобни непредвидени ситуации най-много помагат бързите кредити.

Дигитализацията на живота ни е предимство, от което можем да се възползваме и при тегленето на бърз заем, а възможността за кредит онлайн е все по-популярна, сигурна и предпочитана опция.

Защо да изберем бърз заем онлайн?

Бързият заем може да бъде полезен инструмент да намерите средства за кратко време. Защо да изберете онлайн кредитирането? Ето няколко чудесни причини:

  • Не напускате дома си, за да чакате в офис на банка. Достатъчно е само да разполагате с устройство, за да се свържете с интернет;

  • Не са ви нужни купища документи, а само лични данни, а ако получавате парите по банков път предоставяне на банкова сметка;

  • В повечето случаи не е нужно да доказвате доходи и трудов договор и да търсите поръчители;

  • Може да имате бърз достъп до този тип продукт дори в събота и неделя в зависимост от фирмата.

Към причините да кандидатствате онлайн трябва да се прибави и тази, че ще имате достатъчно време спокойно да разгледате и сравните предложенията на различни небанкови институции, независимо от работното им време, и да вземете информирано решение.

Ако имате въпроси, от операторите ще получите адекватен съвет за сумата, вноските и периода на заема.

Какви предимства получаваме при теглене на бърз кредит?

Освен възможността за онлайн теглене, бързите заеми осигуряват и същите важни предимства, които ще получите и ако заявите теглене в офис на фирма или по телефона, а именно:

Вноската е по-ниска

Определянето на вноските по кредита – седмични или месечни, зависи от сумата, погасителния срок и предлаганите лихви. Характерни за бързото кредитиране са по-ниските вноски.

Условията са ясни и прозрачни

Всяка фирма описва ясно условията си за отпускане на заема, а консултантите с готовност ще дадат и допълнителни разяснения. Това помага на клиентите да решат кой точно финансов продукт ги устройва.

Лихвата е фиксирана за целия период

Като стандартен вариант за бързо кредитиране се предлага месечната вноска с фиксирана лихва. Съществуват обаче и седмични вноски, както и липса на оскъпяване, в случай че клиентът е нов или желае т.нар. кредит до заплата.

Процесът е съкратен и е удобен

Отпускането на бързи заеми е наистина бързо – за по-малко от 24 часа, дори за минути. Удобството на процеса и лесното му осъществяване е голям плюс, ако нуждата от пари е спешна.

Изискванията са минимални

За получаването на бърз заем изискванията на практика са минимални. Като основна база за одобрение обикновено служи кредитната история и само в редки случаи – трудовият договор и месечният доход.

Други основни критерии в политиката на повечето фирми могат да бъдат: постоянен доход, пълнолетие – при някои и 21 г., липса на задлъжнялост, нужда от финансова обезпеченост и поръчител.

Сигурни и удобни за ремонт, за инвестиция в знания, в техника, бизнес, важен повод и много, много други, заявените онлайн и теглени за минути бързи кредити гарантират спокойствие и са успешен начин да реализирате своите цели.