Подарете брандиран корпоративен подарък за всеки ваш партньор

корпоративни подаръци

Редица са факторите, които стоят в основата на успеха на всеки един бизнес – стратегия, качество на предоставяните продукти, услуги, реклама и маркетинг и т.н. Фундаментално значение обаче имат партньорствата.

Съвременният бизнес трудно би могъл да функционира самостоятелно, затова той има нужда от трайни корпоративни партньори и лоялна клиентска база. В този ред на мисли, партньорските взаимоотношения следва да бъдат оценявани, а за целта важно значение имат корпоративните подаръци.

Как и защо един корпоративен подарък влияе върху бизнес сътрудничеството ви и защо жестът на подаряване е толкова важен в бизнес етиката? Върху този въпрос насочваме вниманието ви в следващите редове.

Демонстрират признателност

Няма по-подходящ начин да кажете на бизнес партньора си “благодаря” от това да му подарите корпоративен подарък. Той е израз на вашата признателност към отсрещната страна, показва му, че е специален и взаимоотношенията ви с него са наистина важни. Това са едни от ключовите причини, поради които подаряваме корпоративни подаръци.

Различните поводи през годината дават възможност да демонстрирате признателност не един или два пъти. Направете го по повод годишнината от установяване на партньорството ви или пък във връзка с друг споделен и/или личен празник.

Много фирми правят корпоративни коледни подаръци например. Това се е установило като традиция в бизнес отношенията и е жест, с който напомняте колко ценни всъщнсот са партньорите ви за вас в този красив момент от годината, каквито са коледно-новогодишните празници.

Няма значение дали ще подарите луксозен тефтер, календар, химикалка, или нещо друго, важно е да го брандидате качествено и да го поднесете в подходящата опаковка, а защо не и в комбинация с картичка например.

Печелят и задържат клиенти

Подборът на корпоративни подаръци за клиенти е една от най-успешните стратегии, от които фирмата ви би могла да се възползва. Истината е, че лоялните ви клиенти и съдружници са тези, с които си струва да поддържате здрави партньорства. Подаряването на луксозни корпоративни подаръци е отличен начин да ги впечатлите и да ги задържите като такива и занапред.

За да бъде мисията ви успешна, е важно да имате добри идеи за корпоративни подаръци, които бихте могли да реализирате. Днес асортиментът от бизнес подаръци, между които можете да избирате, е наистина голям. N1Adv например е рекламна агенция в София, която предлага часовници, луксозни химикалки, кожени чанти, портфейли и ред други сувенири. Те са представени от водещи луксозни брандове като Hugo Boss, Cerruti, Festina, Cacharel, Ungaro и т.н.

Стоят в основата на отличното партньорство

Бизнес отношенията, макар и покриващи по-големи мащаби, всъщност се припокриват до голяма степен и с личните ви взаимоотношения. Независимо дали ще правите бизнес подарък за мъж, или подарък за бизнес дама, е важно да положите нужните усилия за избор на най-правилния такъв.

Поводите за подаряване на луксозни бизнес подаръци са идеалната възможност да поддържате добри партньорски взаимоотношения. Те са средство за установяване на постоянен контакт и начин да им напомняте колко важни за вас са те. Подаръците са чудесен начин да  реализирате и друга форма на комуникация, далеч по приятна от обсъждането на работните ви теми.