Рейчъл Билсън споделя…

rachel-bilson

Рейчъл Билсън, сладурчето, познато ни от серийният филм за тийнове „O.C. кварталът на богатите“, споделя какъв начин на живот води, с какво се храни, как тренира и като цяло как поддържа форма. Ние от сп. Пудриера сме отново тук, за да ви предложим още една алтернатива за поддържана, стегната фигура или пък, ако сте доволни от тялото си в момента, то просто да поклюкарствате и да надникнете какво правят другите, за да изглеждат добре.

Актрисата участва в много фотосесии, била е на кориците на купища списания и не спира да ни изненадва с уникалната си визия. Със същият цвят на косата, с което си спечели доста симпатии и която превърна в запазена марка, Билсън признава, че модата е най-голямата й страст и в частност обувките.

 

Въпреки че, тя се радва на страхотен силует, Рейчъл не прекалява с тренировките и не е пристрастена към стриктните диети и непрекъснатото следене на калории.

 

Заложете на танците и йогата!

 

Тя споделя, че предпочита да поддържа тялото си с много танцуване и йога: “Йогата е страхотен начин да се отпуснете и да тонизирате тялото си.”

 

Най-важното според нея е как се храним и дали сме щастливи. Без изненада откриваме, че тя силно вярва в щастието и, че то определя условията за перфектно здраве. “Човек трябва да се наслаждава на храната и на живота. Доброто здраве е плод на щастието.” И ние сме абсолютно съгласни с това твърдение.

 

Факта, че само преди няколко месеца актрисата отпразнува 30-ят си рожден ден, очевидно не влияе на оптимистичната й гледна точка за живота и това, че човек трябва да приеме себе си такъв, какъвто е. Важно да споменем е, че Билсън не яде месо по една или друга причина.

 

Режимът й се състои от диета и упражнения, ръководени от Дейвид Кърш, който се грижи и за духа и тялото. В тренировката са застъпени кардио упражнения, клякания, вдигане на леки тежести… и всичко това по пет пъти в седмицата. Тази програма е натоварваща и стяга краката, дупето, всички групи мускули. Най-популярна е десетминутната тренировка, включваща обратни ножици, лицеви опори тип Спайдърмен и двойни коремни преси.

 

Обратни ножици: легнете по корем на пода, отпуснете челото си върху ръцете, раздалечете краката и опънете пръстите, така че само те да допират пода. Стегнете дупето и се опитайте да повдигнете краката от пода толкова високо, така че да успеете да ги съберете, задръжте като броите до три и след това отпуснете. Повторете няколко пъти упражнението.

 

Двойни коремни преси: започнете, като легнете на килимче с леко раздалечени крака.  Свийте в коленете и притиснете краката към гърдите си. В същото време изпълнете обикновена коремна преса, като повдигнете раменете и горната част от тялото си, от килимчето. Именно горната и долна част на тялото трябва да се срещнат в средата. Бавно се върнете към първоначалната позиция и повторете.

 

Лицеви опори Спайдърмен: заемете обикновената позиция с изпънато тяло и прибрани крака. Като се навеждате обаче, се опитайте да свиете лявото си коляно към левия лакът, когато се изпънете обратно ръце, върнете и крака в първоначалната позиция. Направете същото и с десен крак – десен лакът.

 

Успех!