Кристен Бел споделя…

kristen-bell

Кристен Бел, току-що навършила 31 години, позната ни от сериала „Вероника Марс”, „Къща на лъжите” споделя диетата, която спазва както и любимите си упражнения.

 

Това, с което свърза последният един месец е едно упражнение, при което трябва да застанете с крака в разкрач, широк колкото ханша ви. Приведете се леко в кръста. В дясната си ръка хванете нещо тужко – около 5кг. Направете клякане, като след това вдигнете дясната ръка нагоре и в ляво и преместете десния крак зад левия (точно като при позата за боулинг). Направете осем повторения като сменяте ръцете и съответно краката. Това упражнение помага за стягане на дупето и очевидно е изпробвано от актрисата.

 

За това какво я побърква, тя отговаря, че е пристрастена към соленият шоколад и също така към закупуването на кухненски инструменти. За любим начин за релакс, Кристен  признава, че готвенето е нейното решение. В интервю по повод наближаващият празник на влюбените пък, тя отговаря, че най-хубавият план е да нямаш план. Спонтанността за актрисата е ключът към един хубав ден. Най-интересното обаче е, че сладурчето всъщност е вегетарианка. При това откакто е на 11 годишна възраст. Като причина за толкова ранното й отказване от месото, тя споделя, че обожава животните и предпочита да стои зад принципите си. За закуска актрисата си хапва ябълка и предлага, ако имате останала пица, да изстържете заливката в белтък. За обяд – салата и вегетариански бургер. Също добавя, че обича да си похапва брюкселско зеле запечено с балсамов оцет, грозде и орехи; равиоли, салати. Общо взето всичко, което е вегетарианско – леща, спанак, боровинки, краставици, малини, бадеми, моркови, авокадо. Всичко. Тя споделя, че изборът е толкова голям… въпреки че, не изглежда така на хората, които все пак ядат месо.

 

Що се отнася до тренировките й, красивата актриса казва, че най-вече предпочита дългите преходи с приятели. Понякога практикува 20 минутна тренировка по пилатес, лицеви опори, клякания. Също споделя, че за нея тренировките нямат нищо общо с това как изглежда. Тя просто отказва да се погледне в огледалото и да не се харесва.

 

Целта е не да промените тялото си, а да го направите щастливо.

 

Ние от сп. Пудриера сме напълно съгласни с това. Кристен споделя също, че за нея е важно да бъде позитивна към всичко заобикалящо я. За нея най-добрата терапия е един разговор с приятел, въпреки че ходи и на терапия, когато има нужда. 

 

Бъдете позитивни и се грижете за себе си!