Протеинови десерти

Вкусни и пълни с енергия протеинови десерти

Младите хора с активен начин на живот, както и всички, които практикуват спорт вече имат на разположение нов енергиен десерт, който предлага удължено освобождаване на веществата при интензивно физическо натоварване. Amway пуска на българския пазар най-новите протеинови десерти NUTRILITE™, които са без захар.

Те са с високо съдържание на фибри и протеини и изключително препоръчителни при продължителни спортни активности (бягане, плуване, Kangoo Jumps, степ аеробика, пилатес, фитнес, стречинг, зумба, CrossFit, Body Pump) както за професионалисти, така и за спортуващите за удоволствие.

Създадени за хора с активен начин на живот, протеиновите блокчета NUTRILITE™  на Amway са разработени  по специална формула, която включва витамини, високо съдържание на протеини и фибри, ниско съдържание на захар, екстракт от стевия за подслаждане и страхотен вкус. Благодарение на внимателно подбрания комплекс от протеини всеки десерт предлага бързо и продължително освобождаване на основните аминокиселини.

Със своите високи хранителни показатели протеиновите десерти с лекота повишават тонуса при активния начин на живот и се вписват идеално в динамичното ежедневие. Съдържанието на протеини е 32% и е от жизненоважно значение за поддържането и растежа на мускулна маса. Протеиновия десерт е и с високо съдържание на фибри – само едно блокче осигурява 50% от препоръчителното дневно количество за организма фибри, а използваните тук са иновативните VitaFiberTM. Барът е без добавена захар и съдържа подсладител, извлечен от екстракт от стевия (steviol glycosides). За да подпомогнат правилния метаболизъм, десертите NUTRILITE™ съдържат витамини от групата B – специално подбрани, за да намалят умората и изтощението. Всеки един десерт е перфектната комбинация от вкусни аромати, пухкава мекота и точната доза хрупкавост. 

Десертите са в разфасовка по 50 гр. и се предлагат в кутия по 12, като потребителите могат да избират между два невероятни вкуса – плътен шоколад, гарниран с вкусни белени какаови зърна и комбинация от карамел и ванилия от суроватъчни криспита.

Продуктите на NUTRILITE™ се продават единствено и само чрез мрежата от партньори на Amway в България. За повече информация или избор на партньор, моля, посетете нашия уебсайт www.amway.bg.