Направете база за грима

 

Основата за грима – приоритет на съвременната жена

За да ползвате основа за грима си ще се наложи да вземете няколко съвета. В аргументите за основата полагана под грима е и причината,че тази база действа като преграда между грима и лицето. Търсете озови с фотоотразяващи частици. Така ще изглеждате поен с 10 години по-млада.

  1. Основа за лицето е необходима на всяка жена, но ако имате мазна кожа за вас е задължително. Измийте добре кожата, нанесете крем или гел и изчакайте 5 мин, а след това положете тоналната основа, ако нямате проблеми с кожата си базата може да замени и основата, но все пак не винаги.
  1. Основа за устните си можете да поставите, като използвате вазелин, омекотяващ крем и пудра след това или специален продукт, правещ устните меки и пухкави, като lip Fix-Elizabeth Arden (цената му е около 24$). 
  1. Основа за полагането на грима върху очите можете да получите, ако нанесете крем за около очи , някакъв много лек хидратантен крем за лице също ще свърши работа. НО ако имате възможност можете да си закупите основа за очен грим, която ще изравни гънките по кожата на вашите клепачи и ще изглеждате по-млада. Такава основа е Base od Eyes-Clinique – цената му е около 24-25 лв. Основата за полагането на спирала и изгледа на миглите може да стане като ги напудрите – така те ще изглеждат по-гъсти. Или на основа на балсамите, които съдържат биотин, ако сте решили да си закупите готов продукт,за основа за миглите ви препоръчваме: Lash Primer Plus-Estee Lauder (около 30 лв) и Lash fantasy Primera + Mascara-Revlon (около 16 лв.)