ZAG Zodiak – нишови парфюми на достъпни цени

ZAG Zodiak

Парфюмите са сред категориите козметични продукти, които са широко използвани в наши дни и от дамите, и от господата. Когато се чудим на какъв тип парфюмерийна козметика да се спрем, водещите фактори са марката, качествата на продукта и не на последно място – неговата цена. 

В случай че търсите качествени парфюмни продукти, предлагани в широко разнообразие и на достъпна цена, предложенията за нишови парфюми на ZAG Zodiak определено заслужават вниманието ви. 

ZAG Zodiak – специален набор от продукти, които си заслужават

Вече повече от 20 години брандът се утвърждава успешно на родния козметичен пазар, залагайки на висок клас суровини и аромати в продуктовото си портфолио. Именно подборът на уникални по рода си съставки и индивидуалния подход при формулировката на всеки парфюм е отговорен за качествата на козметиката от ZAG Zodiak. 

За никого от използващите парфюмите и парфюмерийните продукти на ZAG Zodiak не са чужди качества като трайност и наситеност на аромата. Освен парфюми за мъже, жени и унисекс аромати, козметичният бранд предлага още парфюмни балсами, афтършейвове, парфюмни душ-гелове. 

Какви категории парфюми предлага Zag Zodiak? 

Брандът предлага широк продуктов асортимент, представен от най-популярните луксозни аромати на достъпни цени. В каталога им ще откриете не просто парфюмни води, но и редица по-интересни аромати, селектирани в няколко основни категории:

Класически парфюми в широко разнообразие 

Тук влиза набор от редица аромати, чиито отличителни качества са се утвърдили във времето сред потребителите и са спечелили етикета си “класически”. В портфолиото от класически парфюмни води в каталога на Zag Zodiak ще срещнете представители на едни от най-популярните маркови парфюми.

Те могат да бъдат закупени като наливни такива в красиви бутилки за многократна употреба. Могат да се използват ежедневно по един или друг повод, включително и специални такива, както от дамите, така и от господата, държащи на своя стил. 

Луксозни парфюми на достъпни цени 

Луксозните аромати на бранда са представени в няколко серии и са налични в разнообразни разфасовки според вашите нужди. Характерни за всеки тип са интензитета на аромата, наред с трайността му.

Серията с луксозни аромати на ZAG Zodiak идват в стилни опаковки, което ги прави подходящи и за оригинален подарък. Освен това, от бранда гарантират, че концентрацията на оригиналните аромати в предлаганите от тях парфюмни води е минимум 18%. Това е показател, че те са достатъчно наситени и с дълготраен ефект. 

Близостта им до оригиналните аромати на най-търсените маркови аромати е до 90%, което е още една основателна причина да им се доверите в търсенето на парфюм за вас или подарък. 

Нишови парфюми, които подчертават индивидуалността ви

Нишовите парфюми предлагат сложни и уникални по рода си композиции от парфюмни нотки и съставки. Достигането до финалните парфюмни продукти е резултат от продължителен процес на внимателен подбор между няколко суровини, откъдето идва и името им – нишови парфюми. 

Нишовото производство се различава драстично от серийното такова. Иновативните и интересни подходи в създаването им предполага постигането на неповторими резултати. Наситеното им ухание, което няма как да остане незабелязано, ако носите такъв парфюм, носи трайни резултати и подчертава уникалността ви.