Дантелата в дрехите и как да я съчетавате

 

Дрехите не са само нужда и средство за обличане. Те показват нашата индивидуалност, нашия вкус, нашия стил и  класа. Затова трябва да се подбират така, както искате да покажете себе си и да ви възприемат такава, каквато искате да бъдете.

В тази статия ще обърнем внимание на дантелата в тоалета, която е винаги елегантна, изящна, много красива и изключително женствена. През последните няколко години, както и днес тя е доста актуална и се харесва изключително много от нежната половинка, но за съжаление не всички знаят как да я съчетаят.

Най-естественото място на дантелата е в дамските рокли. Различните модели са предназначени за различни поводи и места. Някои от тях са идеални за офиса, други за вечерния ви стил, трети за уикенда и плажа и т. н. За по-специални събития са подходящи дамски дрехи с много дантела и красиви декорации.

Има няколко варианта да съчетавате дантелата в ежедневието. През деня можете да носите дрехи с контрастна дантела. Такива са например някои блузи с бели десени или по-семпли рокли. Ако се чувствате удобно с дънки, можете да ги съчетаете с ефектен дамски потник с акцент дантела. 

Тази комбинация е комфортна, непринудена и едновременно с това придава необходимата женственост. Ако искате да останете верни на класическия си начин на обличане, изберете дрехи в тъмно сини тонове – елегантни блузи или ризи с по-малко дантела.

За вечерта са подходящи стилни дамски рокли с дантела. Също така можете да изберете официална блуза с дантела, която да комбинирате в панталон в контрастен цвят. Ако искате да подчертаете повече вашата женственост или да впечатлите някого, заложете на дантелена блуза и облечете под нея красиво изчистено боди, с което само да загатвате прелестите си. По този начин тялото ви ще бъде добре оформено и няма да останете незабелязани.

Вижте повече на: e-alexandra.com