Повечето знаменитости имат тела, за които направо може да им завиди човек. Жената, която несъмнено кара всички около нея да се обръщат и да зяпат е Риана. Барбадоската принцеса се слави със своето стегнато и тренирано тяло и здравословен начин на живот. Очевидно е, че каквито и грижи да полага за себе си го прави супер успешно и резултата е убийствен.

Надникнете заедно със сп. Пудриера зад кулисите. Нека хвърлим един поглед над това какво точно прави Рири, за да изглежда ослепително, винаги!
 
Снимка на Риана на наградите ГрамиИзпълнителката на “You Da One” успя да привлече вниманието на абсолютно всички медии и то за кратък период от време, не само върху музикалното си творчество, но й върху себе си – буквално. Перфектната й физика и стила, които се мени буквално всеки ден, будят възторг у абсолютно всеки човечец на тази планета. Дали положителен или отрицателен не е от значение, защото тази млада дама определено знае какви ги върши. Появата й на наградите Грами тази година тотално помете всички очаквания. Рири се появи в черна рокля Армани при това с гол гръб. Оттогава и до днес злите езици не млъкват.
 
Как ли поддържа тези линии поп певицата?
 
 
След дълго суетене треньорът й най-накрая разкри тайната. Според някои медии, Риана поддържа изисканата си фигура след като се обърнала към програмата „Фактор 5”, създадена от известен треньор на звездите. Съответно програмата привлякла редица знаменитости в това число и черната перла на Барбадос.
 
Снимка на Риана на сценатаСмайваща физика като тази на Риана не се постига лесно само чрез лека, балансирана диета, но и чрез много здрави тренировки. Личният й треньор споделя, че Риана по начало има добра физика и е било въпрос само на дообработване и подобряване на качествата й. Което между другото ние бихме могли да кажем за всяка една жена. Всички ние сме уникални по природа и трябва да се грижим подобаващо за телата си.
 
Риана тренира непрекъснато докато е на турне, но също така отделя по 25 минути, три пъти седмично, за да тренира! Когато не е на турне и се застоява на едно място за повече време, Рири увеличава дните до пет в седмицата и включва в програмата 30 минутно кардио. Ето на това ние казваме истинско отдаване на каузата!
 
Снимка на Риана по банскиКато част именно от кардио тренировките, Рири включва колоезденето, скачането на въже (без въже), джогинг и различни видове скокове. Това дава възможност на звездата да извърши цялата си тренировъчна програма дори в уюта на хотелската стая. Правила го е в хотелската стая, че дори зад кулисите преди шоуто.
 
Подобно на всички останали и Риана е добре запозната с глада. Дивата жадува за солени вкусотии по всяко време. Именно, за да ограничи тези си желания се обръща към високо-протеиновата диета на Пастернак, чиято основа са зърнените култури и която очевидно действа!!!