Зимата е в своя разгар. Студеното време се оказва доста неприятно за по-голяма част от хората. На никоя жена не ѝ е приятно да се навлича всяка сутрин с няколко пласта дебели дрехи, за да не измръзне. Шалове, шапки, ръкавици, пуловери – навличаме се така, сякаш сме на северният полюс и това въобще не е забавно. Как можем да разнообразим зимният си начин на обличане? Превърнете в забавление чуденето сутрин какво да си облечете като добавите десетте основни неща, които трябва да притежавате този сезон и които определено ще направят по-интригуваща зимната мода.

Предложенията на Сп. Пудриера ще започнат да валят само след броени секунди. През това време се настанете удобно. След това няма да ви се иска студените месеци да свършват. Заобичайте зимната мода. Сега.

Снимка на сет с яке, шортиПарка
Цвят каки е новото черно за този сезон. Купете си подобно връхно яке с качулка и определено няма да съжалявате след това. Тези якета са топли, лесни за комбиниране с други дрехи и задължителни за зимата.

Широк пуловер
Широките пуловери са модерни, а и страшно удобни. Можете да ги носите по много и различни начини – комбинирайте с дънкова риза и шорти, както е показано на снимката. Също можете да комбинирате с къса пола или черни панталони. Има много разнообразни цветове, принтове и прочие, на които можете да се спрете. Изберете такива пеловери, които ви допадат и не са много скъпи.

Шорти с шипове
Ако сте решили, че след лятото се е приключило с този тренд, жестоко грешите. Тази зима подобни шорти от деним са страшно популярни, а и много красиви. Задължително е да се сдобиете с чифт. Както вече сигурно ви е известно, всичко с шипове е модерно. Шорти с шипове обаче е абсолютната кулминация. Осмелете се да носите рок аутфит с ниски ботуши, подобни шорти и елеци. Бъдете ослепителна.

Снимка на сет с палто, ботушиКожа
Виждали сме толкова много пъти фешън иконата Кари Брадшоу да носи подобни палта. Познайте какво? Трендът се завръща с пълна сила. Топли и елегантни, кожените палта са перфектни за студеният сезон. Комбинирайте с черна къса рокля. ЗАБЕЛЕЖКА: Придържайте се към еко кожата! ;)

Ленти за коса
Не забравяйте и за вашата коса. Тя трябва да е ослепителна също както и дрехите ви.Зимните ленти за коса ще ви отърват от досадният въпрос – Ами какво да правя с косата си сега? Това е една от най-ужасните дилеми в живота на една жена. 

Ботуши
Забравете гумените ботуши! Потърсете мотоциклетистки. В студените снежни, дъждовни дни именно тези ботуши ще запазят сухи и топли краката ви. При това са страшно секси. Можете лесно да комбинирате с шорти подобни на тези, които вече споменахме и бял широк сладък пуловер.

Клинове
Най-евтината дреха за този сезон определено е клинът. Той е най-доброто, на което можете да се натъкнете поради три причини – евтин е,  има голямо разнообразие от цветове и принтове и най-важното – можете да комбинирате с каквото пожелаете - тениски, пуловери, ризи, поли, рокли и т.н.

Снимка на сет с пеплум, рокляПеплум костюм
Може би сте виждали много варианти на пеплум топовете. За да се откроявате обаче, изберете нещо малко по-различно. А именно пеплум цял костюм. Те са много елегантни и ще подчертаят хубавият ви силует.

Пайетени аксесоари
Искате да изглеждате зашеметяващо всеки ден? В този случай пайетите трябва да се превърнат във ваша първа дружка. Те са чудесен избор за парти сезона и за нощните излизания в студеното време. Има различни пайетени рокли, поли, шорти.

Металик рокля
Роклите са задължителни за всички сезони и за всички гардероби. Роклите металик и подобните аксесоари обаче са особено подходящи за сезона. Добавете хубав клин и обувки на висок и тънък ток.