Седмичен хороскоп
26.05.2013 - 01.06.2013 г.


Любов и приятели
От вас зависи дали през тази седмица ще сте на седмото небе от щастие или ще я прекарате в тиха хармония и без особени вълнения. Сега и двете са възможни. Ако решите първото, тогава особено важна роля ще има изкушаването. Марс изисква повече чувственост. Може би ще приготвите за любимия пълно меню от три ястия, това не може да остане без въздействие.

Работа и пари
Можете да се реализирате професионално, защото от една страна имате добри хрумвания, от друга сте много убедителни. Поддържайте този курс, това ще ви донесе напредък в кариерата. Ако учите, можете да сте доволни: наученото остава направо в дългосрочната памет. Финансово всичко върви добре, но планирайте обстойно – както винаги.

Кондиция и самочувствие
Ако се чувствате отпуснати и без желание, това се дължи не само на напрегнатата работа, но е на космически дефицит на енергия. Наистина, Марс е все още в благоприятна позиция до петък, но влиянието му вече отслабва. Поглезете се например с масаж или си планирайте един мързелив ден – на басейн, в хамака или под дебела сянка в парка.